En ledig dag på Rhodos.

som ni märker så är jag noga med att påpeka att jag är på Rhodos och det är inte för att det är så många som läser min blogg som kansek inte hänger med, utan för att jag är så sjukt stolt över mig själv att jag är här, på en nästintill helt okänd ö med folk som jag inte känner än & ett jobb som är heeeeelt fantastiskt =)

Igårkväll åkte vi till en Svensk bar/cafe och kollade på Sverige - Danmark, och intresserad av fotboll som jag är så satt jag mest och pratade med de andra runt bordet, haha.
Efter matchen sjöng danskarna lite och sedan drog vi vidare till en dansk bar såklart, eftersom båda i mitt sällskap vad danskar =P
men det var trevligt, vi stannade inte så värst länge innan vi gick vidare till en annan bar där de är stammisar =)
very nice.
kom hem runt halv två, två skulle jag gissa.
somnade fort eftersom jag var trött redan när vi skulle åka och kolla på fotbollen =P

Idag ska vi åka till ett ställe som heter Kallithea spa, fast det är dock inget spa, men det ska vara en jättefin badplats där man kna hoppa i vattnet från klipporna och bara sola och bada :)

men jag ska kila nu, måste ladda datorn.

Puss M

DU kommer alltid att vara våran hjälte


en kommentar kanske? =)
Postat av: Mamma

Du kommer bli flerspråkig du...hahaha,vi saknar dig me ska du veta....men jag vet att du tycker det är skönt att få rå dig själv me...tack ......för datorerna du vet vem jag tackar det mesta för just nu o inte är det gud...den svikarn hahhhahaha finns andra man kan lite på som är o har varit en större man än den där gud dom pratar om i kyrkan blääääää, dom kan man ju inte lita på....

2009-06-07 @ 14:26:44
Postat av: Pappa

Tjena tjejen.

Jag behöver väl inte säga att ja hoppas att du sköter dig, så att ja slipper komma ner och säga till dig. JAG HOPPAS DESSUTOM ATT DU SKA FÅ DET JÄTTEBRA............ ps. jag bara skoja med att jag skulle komma ner. ds.

2009-06-07 @ 20:16:21
Postat av: Sara

Du är så modig min vän. Saknar dig!



kram

2009-06-07 @ 22:13:49
Postat av: Martina

Heeeej där din lilla grek=)

Det låter som att du har det toppen där nere i värmen=) Här hemma är det bara regn och rusk! Du måste ta bilder och lägga ut sen! va rädd om dig så hörs vi=) Puss&kram!

2009-06-08 @ 18:42:19

Skriv vad du tycker:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0