First class ticket to Thailand, oh yeah!

I morgon åker jag och min underbara familj till Thailand för att fira jul och nyår och bara njuta av varje minut av livet! UNDERBART!

Idag ska jag börja packa på allvar och verkligen tänka två gånger innan ajg lägger ner något i väskan så jag inte tar med mig föör mycket onödigt.. :) ( det vill ju gärna bli så)
I kväll ska jag på 1-års kalas i Kumla för lilla Mio som har gått och blivit en stor pojke :)

Iförrgår fick vi oss en trevlig överraskning i familjen Kaan då vi skulle visa för morfar hur planet osv såg ut, och då, (ca 7mån efter att vi har bokat resan och de sista platserna på planet) upptäcker vi att vi ska åka i Premium class, vilket innebär att vi har en egen inchecknings disk, efter incheckning får gå in i en lounge och äta och dricka bäst vi vill innan vi får gå ombord på planet, där vi har extra benutrymme och extra breda stolar på planet och att vi får tre rätters middag på planet med två huvudrätter att välja mellan, plus att vi har fri tillgång till dryck under hela resan WIHOOO!
man ska inte klaga det minsta! :)
Det ska bli så härligt att resa iväg med familjen, resfebern har dock inte visat sig än, men det blir som alla andra gånger jag ska åka någonstanns at jag inte kan somna kvällen innan så jag kanske ska sova lite middag idag i förberedande syfte? ;)

I eftermiddag ska jag mamma och pappa åka till morfar & mormor K för att bli bjudna på mat, OH det är så gott!

När vi kommer hem från Thailand så ska jg köpa mig en ny dator då jag har fått den här såld! :D bra förslag på en inte jättedyr mini-pc??

nehe se över packningen var det..

Puss M

Du kommer alltid vara våran hjälte


Ett JÄTTESTORT Grattis till Frida och Daniel som igår kväll blev föräldrar till lilla Svea :) (och förstås grattis till Tilla som blev storasyster :)


:)

De senaste veckorna har jag jobbat ganska mycket och kommer få en heeelt okej lön denna månad, vilken jag ser fram emot väldigt mycket!
när jag får den är jag dock i Thailand så jag kommer få spendera lönen i januari.. vilket jag kommer göra!!!
jag ska nämligen åka och hälsa på min Marie-Louise i LONDON BABY!!!

Jag har även sökt jobb för nästa sommar säsong, så jag hoppas hoppas!

Men nu ska jag lägga mig och kolla klart på Vänner avsnittet.

Puss M

Du kommer alltid att vara våran hjälte
idag har det gått 8 månader sen lillen lämnade oss..


RSS 2.0