Livet på Rhodos rullar vidare..

Hade några dagar där som jag inte var jättepigg eller social mot någon, men nu är jag tillbaka såattsäga.
 senaste veckan har bestått utav jobb och jobb, det är jag glad för, jag gillar verkligen det jobb jag har just nu, att få vara i miniland mest hela dagarna och umgås med både barn och vuxna, det är toppen.
endel undrar hur det är i miniland, och jag brukar säga att det är som en öppen förskola utan regler och gränser :) (nästan) det är iallafall ett mycket bra koncept tycker jag.
Ibland när jag inte har något bättre för mig eller inte har lust att prata så ligger jag bara på min säng och tänker på hur mitt liv kunde ha sett ut om allt som hänt den senaste tiden inte hade hänt..såklart att det hade vart bra och om lillen hade funnits kvar på jorden så hade det vart fantastiskt.. men jag har blivit lite ego på sista tiden och ajg är verkligen nöjd med mitt liv, och jag tror dels att det är ödet men också att Prinsen ser till att efter allt jobbigt vi har gått igenom så ska livet få flyta på för hela familjen och det gör det också. Jag älskar det! <3

Här på Rhodos är allt kanon solen skiner och havet är blått =p
har inte gjort så mycket spänande på sista tiden, umgs mycket med mina arbetskamrater och i tisdags hade vi final utgång för Sofia P som nu har åkt tillbaka till vardagen i sverige..
det var iallafall kanon! som de flesta andra gångerna..
Ibland blir det lite hårt med allt festande här på ön, men som jag brukar säga, vi jobbar säsong på Rhodos då får man vara lite wild and crazy, haha!


Vilken kanon kväll vi hade =)

annars idag har jag jobbat och det har vart en helt okej dag, efter jobbet åkte jag hem och satte mig vid datorn i vanlig ordning och sen var det dags för trekamp i spelhallen, där vi spelade biljard, air hockey & basket.
jag VANN =) kom etta i biljarden och air-hockeyn och tvåa i basketen..
efter det så tog Nanna och jag våra datorer och gick in till gamla stan och satte oss på ett cafe med internet uppkoppling och utsökt fika så blev vi sittandes där i närmare 3 timmar =) kul att lära känna henne lite bättre, vi jobbar ju trots allt ihop dagarna i ända =)
kvällen var ända tills nu oplanerad, har precis fått ett erbjudande jag nästan inte kan motstå.. men man får se.. ;D haha!


Hade!

Puss M

Du kommer alltid att vara våran hjälte

Det blev en utgång även i lördags.

och vilken otroligt rolig kväll/natt/morgon vi hade! =)haha
Jag och Sofia P gjorde lite reklam för Venus, Im your venus..


Det var en toppenhelg!
I söndags åkte vi till ett hotell i Faliraki, där det fanns volleyboll plan och dittan & dattan men sportslig som jag är så höll jag mig till poolen och havet! :)
Men jag och Sofia passade på att vara med på en av hotellets aktiviteter som hette "splash Dance"" vilket var ganska underhållande så det gjorde vi ett tag sen la vi oss för att sola lite igen, jag hade ed mig min korsordstidning som snart är klar så mamma, en ny sån vill jag ha när ni kommer hit :)
sen så spelade jag även lite strand tennis med Niklas okså, med ett rekord på 14 slag utan att bollen träffade marken, det var bra gjort av oss!

Igår hade det gått 4 alldeles för snabba månader sen Prinsen lämnade oss...det har gått så fort och jag kan fortfarande inte riktigt förstå att han inte kommer ligga i sin fina säng och vänta på mig när jag kommer hem igen.. det kommer nog blir sjukt jobbigt.
Obland när man har en dålig dag eller tänker på allt som hänt den senaste tiden i mitt liv så förstår inte folk alltid utan säger bara ryck upp dig, men jag känner att man måste få tänka och vara lite nedstämd ibland, men folk glömmer vad som har hänt...och jag anklagar verkligen ingen för det men så är det..

och när man har en bra dag och vill berätta om det så kommer folk fram och frågar vad man är så himla glad för, får mna inte vara glad att man lever och har en familj som är helt otroligt underbar!

jaja nu blev det lite väl sentimentalt här men men...

nu ska jag lägga mig och sova har haft en mindre bra dag i dag så det ska bli skönt..

nu är det bara tre veckor kvar :)


Puss M

Du kommer alltid att vara våran hjälte

Älskade underbara du.

Ojdå,

Nu var det ett tag sen ajg skrev sist, men jag har haft fullt upp med att jobba, sola, bada och umgås med mina kollegor här på Rhodos.

Har inte gjort så jättemycket mer än att sola och bada den ista tiden och det är ju itne så spännande att läsa om varje dag :P

Igår fick jag iallafall säga hejdå till min marie-louise som idag har lämnat Rhodos för att återvända till sitt danmark.
men vi ses ju snart igen när hon bor i London! :) Saknar dig redan.

Nehepp nu ska jag ta med mig Bernie på en promenad.
Hade!

Puss M

Du kommer alltid att vara våran hjälte.

RSS 2.0